Een familiebedrijf gespecialiseerd in koel en vriestransport

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van koeltransport en vriestransport , zoek dan niet verder. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij uitstekend hoe wij uw gekoelde en diepgevroren  producten moeten vervoeren. Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van Nederland naar Engeland en Ierland. Met onze multi-temp opleggers zijn wij in staat diverse temperaturen met elkaar te combineren in één vrachtwagen. Wij kunnen uw geconditioneerd vervoer verzorgen in temperaturen van -25 graden tot + 25 graden. Zoekt u een specialist voor uw koel en vriestransport  naar Engeland? Neem dan direct contact met ons op. 

Geconditioneerd vervoer met een persoonlijke benadering

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke benadering van onze klanten en relaties. Wij zijn professioneel wanneer het moet, en persoonlijk wanneer het kan. Een echt familiebedrijf. Inmiddels geven wij met de derde en vierde generatie leiding aan het team van Boom Transport. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening is in 2013 bekroond met het behalen van de BRC certificering. Een van de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid. Met onze persoonlijke dienstverlening weten wij bestaande klanten te behouden, en nieuwe klanten te begroeten! Bent u op zoek naar een koerier voor koeltransport met persoonlijke benadering? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Koel en vriestransport binnen 48 uur op bestemming

Door onze jarenlange ervaring signaleren wij snel eventuele pijnpunten in de logistieke processen van onze klanten. In samenwerking met onze klanten zoeken we naar de meest efficiënte oplossingen. Hierin zijn we innovatief en vooruitstrevend. Inmiddels zijn we dan ook een onmisbare schakel geworden in de supply chain van de producent naar hun afnemers. We maken veelal gebruik van snelle verbindingen zoals de Eurotunnel om de oversteek naar Engeland te maken. Hierdoor leveren we in veel gevallen binnen 48 uur na verlading. Of het nu gaat om één pallet, of een volle vracht. Het tijdig leveren van uw producten is voor ons cruciaal. 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van koel en vriestransport? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn Boom

Rick de Wildt

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Rick de Wildt

Historie

Boom Transport wordt in 1922 opgericht door Jean Boom (1901-1978). De transport activiteiten vinden in het begin plaats met paard en wagen, voornamelijk gericht op het vervoer van materialen voor weg en woningbouw.  Gedurende de Tweede Wereldoorlog zet Boom haar werkmaterieel in om gewonde soldaten te vervoeren en en na de bevrijding wordt met man en macht gewerkt aan de wederopbouw van Venray. Begin jaren 50 legt Boom zich toe op grondverzet en beschikt ze over een eigen zand en grindgroeve.  In 1965 neemt de tweede generatie de leiding in het bedrijf over. Drie broers Jac (1934), Wiek (1943) en Toon (1945) Boom. Begin zeventiger jaren kopen ze hun eerste koelvrachtwagen en in 1980 oriënteren ze zich op de Britse markt. In 1998 nemen de kinderen van Jac, Peter en Marly Boom, het stokje over en zijn daarmee de derde generatie. In 2015 treedt Boy, als vierde generatie Boom, toe tot de directie. Anno 2018 is Boom een gerenommeerde naam in het geconditioneerd transport van en naar Groot-Brittannië.

© 2024
Created by