Groupage transport naar Engeland

Wij zijn gespecialiseerd in groupage transport van koel- en vriesproducten naar Engeland. Een kleine hoeveelheid pallets vervoeren kan al snel erg duur worden. Door uw producten in één vrachtwagen te combineren met de lading van anderen bespaart u kosten. Groupage transport betekent het combineren van deelzendingen. Hiermee bundelen we onze krachten! Zoekt u een partner voor koeltransport of vriestransport? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met meer dan 100 jaar ervaring vinden wij de beste oplossing voor het transport van uw producten.

Crossdock faciliteiten voor groupage transport

Boom Transport beschikt ook over een geconditioneerd distributiecentrum. In de gekoelde crossdock faciliteit groeperen we deelzendingen voor verdere distributie naar Engeland. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor gekoelde opslag van uw producten en tal van andere logistieke diensten. Denk hierbij aan kwaliteitscontrole, voorraadbeheer, ompakken en pallets beladen met producten. Ook met andere maatwerk activiteiten denken we graag met u mee.

Voor zowel transport als warehousing bent u bij Boom Transport aan het juiste adres. Wij bieden u:

  • Volledige ontzorging op logistiek vlak.
  • Scherpe tarieven en levering vaak binnen 48 uur na verlading.
  • Combineren van temperaturen met onze dual-temp trailers.

Bent u op zoek naar de juiste partner voor transport of opslag van uw producten? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij verzorgen groupage transport naar Engeland met de persoonlijke benadering die u van ons gewend bent! 

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Innovatief groupage transport. Meerdere temperaturen combineren in een oplegger.

Met onze dual-temp trailers gaan we bij Boom Transport nog een stapje verder. Met deze trailers kunnen we producten onder verschillende temperaturen vervoeren. Door middel van een verplaatsbare, geïsoleerde tussenwand kunnen wij de laadruimte verdelen in twee compartimenten. Beide compartimenten kunnen op een andere temperatuur worden ingesteld. We kunnen bijvoorbeeld producten die een temperatuur van -20 graden behoeven, combineren met producten die een temperatuur van +2 graden behoeven. Geconditioneerd transport van uw producten is bij ons in goede handen. 

Offerte aanvragen

© 2024
Created by