Geconditioneerd transport van goede kwaliteit

De kwaliteit van geconditioneerd transport is erg belangrijk. Bij Boom Transport zijn we ons daar bewust van en doen we er alles aan de kwaliteit van uw goederen te waarborgen. Het zijn vaak kwetsbare producten die geconditioneerd transport behoeven. Wij vervoeren uw producten onder de juiste condities, en zorgen ervoor dat ze op elke moment traceerbaar zijn. Dit alles doen we met de persoonlijke benadering die u van ons gewend bent.

BRC gecertificeerd voor geconditioneerd transport

Het BRC certificaat toont aan dat Boom Transport voldoet aan de eisen die gesteld worden door het British Retail Consortium (BRC). Dit certificaat maakt het mogelijk om te leveren aan de Engelse  distributieketen. Met het BRC certificaat hebben we een internationaal certificaat voor voedselveiligheid in handen, een basiseis voor internationaal koeltransport. Wilt u zeker zijn van de voedselveiligheid van uw producten tijdens transport? Neem dan contact met ons op voor groupage transport naar Engeland.

 

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Innovatie in geconditioneerd transport

Bij Boom Transport hebben we een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen in de markt. We blijven onze dienstverlening continu optimaliseren, en investeren in innovatieve en duurzame oplossingen voor geconditioneerd transport.

  • We werken al jaren met multi-temp opleggers. Door middel van een verplaatsbare, geïsoleerde tussenwand kunnen wij de laadruimte verdelen in twee compartimenten. Beide compartimenten kunnen op een andere temperatuur worden ingesteld. We kunnen bijvoorbeeld producten die een temperatuur van -20 graden behoeven, combineren met producten die een temperatuur van +2 graden behoeven. 
  • Ook besteden we veel aandacht aan de training en opleiding van onze gemotiveerde medewerkers. We toetsen onze chauffeurs op veilig en zuinig rijden. Op deze manier zorgen we ervoor dat koel- of vriestransport bij ons  altijd in professionele handen is.

Dit alles om de kwaliteit van uw goederen te waarborgen. Neem voor een vrijblijvende offerte voor geconditioneerd transport contact met ons op.

© 2024
Created by