Vriestransport van Nederland naar Engeland

Vriestransport is bij Boom Transport in goede handen. Wij kunnen uw producten tot een temperatuur van - 25 °C vervoeren van Nederland naar Engeland. Ook als u op zoek bent naar een combinatie van koel- en vriestransport kunnen wij u helpen! Onze persoonlijke benadering staat centraal. Op deze manier weten wij bestaande klanten te behouden, en nieuwe klanten te begroeten. Onze ervaren chauffeurs maken dagelijks de oversteek naar Engeland. Wij leveren uw goederen vaak al binnen 48 uur na verlading.

Vriestransport

Als u diepgevroren levensmiddelen produceert heeft u vast en zeker behoefte aan vriestransport. Met meer dan 100 jaar aan ervaring, kennen we bij Boom Transport de fijne kneepjes van het vak. Daarom zijn wij de beste partner voor het vriestransport van uw producten. Bij Boom Transport leveren we maatwerk en kijken we graag met u mee naar een oplossing.

Temperatuur vriestransport monitoren

Wij begrijpen dat bevroren producten snel en veilig op de plaats van bestemming moeten aankomen. Ook zorgen we ervoor dat uw producten onderweg geen kwaliteit verliezen. We kunnen de positie, temperatuur en de technische staat van het voertuig realtime monitoren. Indien nodig kunnen we de temperatuur zelfs op afstand bijstellen. Ook wordt ons transport altijd begeleidend uitgevoerd. Dit betekent dat onze ervaren chauffeurs te allen tijde bij het voertuig en uw lading zijn.

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Koel en vriestransport combineren

Heeft u een kleinere diepvries zending? Ook dan kunnen wij u helpen. Of het nu gaat om één pallet of om een totale vracht, bij ons bent u aan het juiste adres. Groupage transport is onze specialiteit. In ons geconditioneerde warehouse bundelen we de ladingen van onze opdrachtgevers. Zo houden we de kosten voor onze klanten laag. Ook kunnen we koel en vriestransport combineren. Met onze dual-temp opleggers kunnen wij de laadruimte in twee compartimenten verdelen. Beide compartimenten kunnen op een andere temperatuur worden ingesteld.

Bent u op zoek naar de totaalpartner voor het vriestransport van uw producten? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

© 2024
Created by