Geconditioneerd transport van Nederland naar Engeland

Wij zijn specialist in geconditioneerd transport van Nederland naar Engeland. Uw lading is bij ons in goede handen. Geconditioneerd transport is het bij een gecontroleerde atmosfeer vervoeren van bederfelijke goederen. Zonder onnodig verlies van kwaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan koel en vriestransport. Bij Boom Transport staan we garant voor de kwaliteit van uw producten. Het koel en vriestransport van uw producten wordt door onze ervaren chauffeurs snel en correct uitgevoerd. Wij zijn de specialist voor transport naar Engeland!

Betrouwbare partner voor koel en vriestransport

Boom Transport is een betrouwbare, logistieke partner voor opdrachtgevers in de foodsector, farmaceutische sector en hightech sector. We vervoeren producten onder een temperatuur van - 25 °C tot + 25 °C.

Onze speerpunten zijn:

  • Kwaliteit
  • (Lever)betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Efficiency
  • Samenwerking

Wij zoeken in overleg met onze opdrachtgevers oplossingen voor logistieke uitdagingen. De behoefte van uw klant staat daarbij centraal. Ons enthousiaste en ervaren team ontzorgt u in het totale logistieke traject!

Geconditioneerd transport op maat

Ons doel is onze opdrachtgevers compleet te ontzorgen. Wij sporen de pijnpunten in de logistieke processen op, en bedenken daar oplossingen voor. We bieden maatwerk in transport en warehousing. We streven altijd naar continuïteit en langlopende samenwerkingen met onze opdrachtgevers! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Geconditioneerd vervoer en warehousing

Wij bieden scherpe groupage tarieven voor geconditioneerd transport. Groupage transport is het samen laden van deelpartijen tot een volle vracht. Of u nou één pallet of een complete vracht wilt vervoeren, bij ons kunt u altijd terecht. In ons gekoelde warehouse worden de vrachten van onze opdrachtgevers gebundeld. Uw producten worden onder de juiste condities overgeslagen en gegroepeerd. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor gekoelde opslag van uw producten en tal van andere logistieke diensten. Denk hierbij aan kwaliteitscontrole, voorraadbeheer, ompakken en palletiseren. Ook in andere maatwerk activiteiten denken we graag met u mee.

Bent u op zoek naar de specialist op het gebied van geconditioneerd vervoer van Nederland naar Engeland? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

© 2024
Created by