Vriestransport naar Engeland

Wij zijn gespecialiseerd in vriestransport van Nederland naar Engeland. Bij ons is het vriestransport van uw producten dan ook altijd in goede handen. Tot een temperatuur van maar liefst -25 graden kunt u er vanuit gaan dat wij bij Boom Transport altijd de juiste transporteur zijn! Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw producten tijdig en onder de juiste condities worden vervoerd. Dit alles verzorgen wij met de persoonlijke benadering die u van ons gewend bent. Bent u op zoek naar de juiste partner voor geconditioneerd vervoer? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Temperaturen combineren met vriestransport

Het gros van de opleggers in ons wagenpark is uitgevoerd als multi-temp. Dit betekent dat wij koel en vries transport kunnen combineren. Dit doen we door middel van een verplaatsbare, geïsoleerde tussenwand, waarmee we de laadruimte verdelen in twee compartimenten. Beide compartimenten kunnen op een andere temperatuur worden ingesteld. We kunnen bijvoorbeeld producten die een temperatuur van -20 graden behoeven, combineren met producten die een temperatuur van +2 graden behoeven. 

 

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Temperatuurregistratie bij geconditioneerd vervoer

Al onze ritten van Nederland naar Engeland worden begeleid uitgevoerd. Dit wil zeggen dat onze chauffeurs samen met het voertuig en de lading de oversteek naar Engeland maken. Ook beschikken onze voertuigen over de nodige hardware, waardoor we altijd actueel inzicht hebben in de positie en de staat van het voertuig. We monitoren de positie, de technische staat van het voertuig en de temperatuur in de laadruimte. De temperatuur kan indien nodig zelfs op afstand aangepast worden. Hierdoor is koel en vries transport bij Boom Transport in goede handen. 

Specialist vriestransport

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vriestransport? Neem dan contact met ons op! Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

© 2024
Created by