Koeltransport naar Engeland

Koeltransport van Nederland naar Engeland is bij Boom Transport in goede handen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de juiste partner voor het transport van uw gekoelde producten. Voor zowel grote als kleine zendingen kunt u bij ons terecht. Door het combineren van goederen (groupage) kunnen wij transport verzorgen tegen scherpe tarieven. Onze chauffeurs beschikken altijd over de laatste kennis op het gebied van gekoeld transport. Zo dragen wij zorg voor de kwaliteit van uw producten.

BRC certificering voor koeltransport naar Engeland

Onze dienstverlening is BRC gecertificeerd, hiermee tonen we aan dat wij voldoen aan de eisen van voedselveiligheid die gesteld zijn door het British Retail Consortium (BRC).  Een basiseis voor koeltransport naar Engeland. Deze normen zijn natuurlijk extra belangrijk als het gekoeld transport bestaat uit voedingsmiddelen of medicijnen. Wilt u zeker zijn van de hoge kwaliteit van het transport van uw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 


Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Snel en flexibel koeltransport

Bij koeltransport is snelheid en flexibiliteit essentieel. Bij gekoeld transport gaat het namelijk vaak om kwetsbare producten. Of u nou levensmiddelen, medicijnen of hightech producten laat vervoeren, tijdig leveren is cruciaal. Bij Boom Transport zorgen we voor snelheid. Vaak worden uw producten al binnen 24 uur na verlading afgeleverd op plaats van bestemming. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport van uw producten? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing. Bij Boom Transport vervoeren wij uw producten professioneel en onder de juiste condities. Een combinatie van koeltransport en vriestransport is natuurlijk ook mogelijk. 

Offerte aanvragen

© 2024
Created by