Specialist in koeltransport

Bij Boom Transport zijn we gespecialiseerd in koeltransport. Wij zijn een betrouwbare, logistieke partner voor opdrachtgevers in de food-, farmaceutische- en hightech sector. Wij leggen de lat voor onszelf hoog en gaan nét een stapje verder. We signaleren snel pijnpunten in de logistieke processen van onze opdrachtgevers. In samenwerking met u zoeken we graag naar de meest efficiënte oplossing. Dit alles doen we met de persoonlijke benadering die u van ons gewend bent.

Voordeel van internationaal koeltransport

Wij verzorgen dagelijks internationaal koeltransport van Nederland naar Engeland. Onze focus ligt hierbij op producten met een hoog afbreukrisico. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  •  Voedingsmiddelen. Zowel halffabricaten als kant-en-klare producten.
  •  Geneesmiddelen. Farmaceutische producten onder bij een temperatuur van 2 – 8°C en 15 – 25°C. 
  •  Andere hoogwaardige producten die extra veiligheid behoeven.

In principe kunnen we alles tussen -25 °C en +25 °C vervoeren. Met de kennis en kunde waarover wij beschikken, weten we zeker dat uw product niets aan kwaliteit verliest tijdens de oversteek. Ook wordt het transport altijd begeleid door een ervaren chauffeur. Jaarlijks leggen onze chauffeurs gezamenlijk 4,5 miljoen kilometer af, en steken ze 6.000 keer het Nauw van Calais over om ruim 100.000 pallets bij tevreden klanten af te leveren. In veel gevallen leveren we binnen vierentwintig uur na verlading. Of het nu gaat om één pallet of een volle vracht. Boom Transport maakt het mogelijk. 


Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Innovatief koeltransport. Twee temperaturen in een oplegger.

Met onze dual-temp oplegger is het mogelijk producten onder twee verschillende temperaturen in één vrachtwagen te vervoeren. Door middel van een verplaatsbare, geïsoleerde tussenwand kan de laadruimte in twee compartimenten verdeeld worden. Deze twee compartimenten kunnen allebei ingesteld worden op een andere temperatuur. Al onze voertuigen zijn uitgerust met realtime volgsystemen. Hierdoor hebben we op ieder moment inzicht in de positie van het voertuig, de technische staat en de temperatuur in de laadruimte. De technische instellingen en temperatuur zijn op afstand aan te passen.

Offerte aanvragen

Groupage is onze specialiteit

Tijdig leveren in onze sector is cruciaal. Buffers bij onze opdrachtgevers zijn vaak klein. Daarom is constante toevoer zeer belangrijk. Het zonder vertraging aanleveren van de producten is onze taak. Een verantwoordelijke functie waar we serieus en secuur mee omgaan. Heeft u een kleinere lading? Geen probleem! Wij bundelen goederenstromen van onze opdrachtgevers. Met groupage transport behouden we onze snelle levertijd, en blijven de kosten laag! 
                     
Bent u op zoek naar de specialist in koeltransport naar Engeland? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan

© 2024
Created by