Koelkoerier van Nederland naar Engeland

Bent u op zoek naar een koelkoerier van Nederland naar Engeland? Dan bent u bij Boom Transport aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij met meer dan 100 jaar ervaring veel kennis opgedaan van internationaal koeltransport. Wij zorgen ervoor dat uw lading op tijd en onder de juiste condities wordt vervoerd. Al ons transport wordt begeleid uitgevoerd. Dit betekent dat de chauffeur te allen tijde bij de lading blijft. Onze ervaren chauffeurs kennen dan ook de fijne kneepjes van het vak. Bent u op zoek naar de beste koelkoerier van Nederland naar Engeland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Koelkoerier met BRC certificering

Vaak zijn het kwetsbare producten die koeltransport behoeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen. 

Onze dienstverlening is BRC gecertificeerd. Een basiseis voor internationaal koeltransport. Op deze manier weten wij de kwaliteit van uw producten te waarborgen.


Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Monitoring voor internationaal koeltransport

Bij Boom Transport zijn we flexibel. We kunnen zelfs verschillende temperaturen in één laadruimte combineren. Dit doen we met onze multi-temp opleggers. Door middel van een verplaatsbare geïsoleerde tussenwand kan de oplegger in twee compartimenten verdeeld worden. Hierdoor wordt het mogelijk om producten onder verschillende temperaturen te vervoeren. De temperatuur in de laadruimte wordt met een onafhankelijk systeem 24-7 gevolgd. Indien nodig kan de temperatuur zelfs op afstand aangepast worden.

Bent u op zoek naar de beste koerier voor gekoeld transport van Nederland naar Engeland? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

© 2024
Created by