Koel en vries transport van Nederland naar Engeland

Bent u op zoek naar de totaalpartner voor koeltransport en vriestransport? Dan biedt Boom Transport uitkomst. Wij verzorgen zowel koeltransport als vriestransport. Indien gewenst leveren we beide diensten, in één vrachtwagen! Met onze dual-temp opleggers kunnen wij de laadruimte in twee compartimenten verdelen. Beide compartimenten kunnen op een andere temperatuur worden ingesteld. Deze techniek zorgt ervoor dat wij producten van -25 °C tot +25 °C graden in dezelfde vrachtwagen van Nederland naar Engeland kunnen vervoeren. Mede hierdoor zijn we een onmisbare schakel geworden in de supply chain van onze opdrachtgevers.

Koeltransport

Bij Boom Transport begrijpen we dat gekoelde producten snel en onder de juiste condities vervoerd moeten worden. Om dit te waarborgen werken we volgens een aantal richtlijnen:

  • BRC certificering. De hoogste standaard op het gebied van voedselveiligheid.

Uw producten worden vaak al 24 uur na verlading op de eindbestemming afgeleverd. Wij luisteren naar de vraag van de markt en spelen daar graag op in. Produceert u voedingsmiddelen, medicijnen of andere producten die koeltransport behoeven? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Vriestransport

Wij luisteren graag naar onze opdrachtgevers. Ook spelen we in op de vraag vanuit de markt. Daarom zijn we, naast het verzorgen van koeltransport, ook gestart met vriestransport. Tot een temperatuur van -25 °C nemen we het vriestransport van uw producten volledig uit handen. Bij Boom Transport zijn we continu in beweging. Zeven dagen per week en 365 dagen per jaar zijn onze chauffeurs onderweg van Nederland naar Engeland. Indien gewenst kunnen we koel en vriestransport combineren.

Offerte koel en vries transport

Heeft u behoefte aan een totaalpartner op het gebied van koel en vriestransport? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

© 2024
Created by