Wij zijn specialist op het gebied van geconditioneerd vervoer naar Engeland. Zoekt u een gedegen partij bij wie koel- en vriestransport in goede handen is? Zoek dan niet verder, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij hebben jarenlange ervaring in koeltransport. Ook voor vriestransport bent u bij ons aan het juiste adres!

Geconditioneerd vervoer

Geconditioneerd vervoer is het vervoeren van bederfelijke goederen bij een gecontroleerde atmosfeer. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw producten niet onnodig kwaliteit verliezen. We zijn gespecialiseerd in de food sector. Deze producten moeten allemaal onder bepaalde condities vervoerd worden. Voor dit soort vervoer zijn diverse soorten voertuigen beschikbaar. Bij Boom Transport maken we gebruik van FRC gekeurde koel- en vries opleggers, uitgevoerd als mono-temp of dual-temp. Met een dual-temp oplegger is het mogelijk twee verschillende temperaturen te vervoeren in één vrachtwagen. Koeltransport en vriestransport zijn hierdoor te combineren.

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Geconditioneerd vervoer en warehousing

Bij Boom Transport bieden we meer dan alleen geconditioneerd vervoer. In ons geconditioneerde warehouse bundelen we goederenstromen van diverse opdrachtgevers. Uw producten worden onder de juiste condities overgeslagen en gegroepeerd. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor gekoelde opslag van uw producten en tal van andere logistieke diensten. Denk hierbij aan kwaliteitscontrole, voorraadbeheer, ompakken en palletiseren. Ook in andere maatwerk activiteiten denken we graag met u mee.

Bent u op zoek naar een totaalpartner die u op logistiek vlak kan ontzorgen? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Offerte aanvragen

© 2024
Created by