Transportplanner

Ter versterking van ons team zijn we opzoek naar een transportplanner.

Samen met een kleine groep directe collega’s zorg jij ervoor dat onze 35 wagens en charters efficiënte ritten rijden van en naar Groot-Brittannië. Je biedt ondersteuning aan het bestaande team en verzorgt alle voorkomende administratieve processen rondom een transport planning. 

Je hebt veel contact met je directe collega's, klanten en met de chauffeurs. Op termijn draai je mee in de telefoon- en weekenddiensten. Je bent een manusje van alles. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheden en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Een goed salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer en een gezellige werksfeer. 
HBO of MBO niveau 4 opleiding is een pre. Basis kennis douane en de Britse markt is een pre. Affiniteit met transport en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must.

Wil jij werken bij een gezond en innovatief familiebedrijf en ben jij de geschikte kandidaat voor één van onze vacatures, bel ons op of stuur een mail met je CV en onderbouwing naar: marlyboom@boomtransport.nl

Terug naar overzicht
© 2023
Created by