Customer Service Medewerker

Ter versterking van ons team zijn we opzoek naar een customer service medewerker

Jij bent de verbindende factor tussen onze klanten en onze chauffeurs onderweg. Je maakt laad- en losafspraken bij klanten en begeleid chauffeurs tijdens de rit. Samen met de planners zorg jij ervoor dat onze chauffeurs en  charters efficiënte ritten rijden van en naar Groot-Brittannië. Je biedt ondersteuning aan het bestaande team en verzorgt administratieve taken rondom een transport planning zoals het aannemen van transport orders en het verwerken van vrachtdocumenten.

Je hebt veel contact met je directe collega's, klanten en met de chauffeurs. Je denkt oplossing gericht en kunt goed overweg met de dynamische wereld van de logistiek. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheden en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Hierbij hoort een passend salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer en een gezellige werksfeer bij team Boom!

MBO niveau 4 opleiding of denkniveau is een pre. Basis kennis douane en de Britse markt is handig maar kunnen we jou ook leren. Affiniteit met transport en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must.

Wil jij werken bij een gezond, modern en innovatief familiebedrijf en ben jij de geschikte kandidaat voor één van onze vacatures, bel of stuur een mail met je CV en onderbouwing naar: marlyboom@boomtransport.nl

Terug naar overzicht
© 2024
Created by