Customer Service Medewerker

Ter versterking van ons team zijn we opzoek naar een customer service medewerker

Jij bent de verbindende factor tussen onze klanten en onze chauffeurs onderweg. Je maakt laad- en losafspraken bij klanten en begeleid chauffeurs tijdens de rit. Samen met de transportplanners zorg jij ervoor dat onze 35 wagens en charters efficiënte ritten rijden van en naar Groot-Brittannië. Je biedt ondersteuning aan het bestaande team en verzorgt administratieve taken rondom een transport planning zoals het aannemen van transport orders en het verwerken van vrachtdocumenten.

Je hebt veel contact met je directe collega's, klanten en met de chauffeurs. Je denkt oplossing gericht en kunt goed overweg met de dynamische wereld van de logistiek. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheden en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Een goed salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer en een gezellige werksfeer. 
HBO of MBO niveau 4 opleiding is een pre. Basis kennis douane en de Britse markt is een pre. Affiniteit met transport en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must.

Wil jij werken bij een gezond en innovatief familiebedrijf en ben jij de geschikte kandidaat voor één van onze vacatures, bel ons op of stuur een mail met je CV en onderbouwing naar: marlyboom@boomtransport.nl

Terug naar overzicht
© 2023
Created by