Headerafbeelding

Assistent-declarant (doorgroeimogelijkheid tot declarant)

Boom Customs is een nieuwe douanedienstverlener, opgericht met het oog op Brexit. Boom Customs helpt bedrijven te voldoen aan hun douaneverplichtingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. We zijn dan wel nieuw in douaneland, maar hebben jaren ervaring in huis op het gebied van logistiek en douane. En die zetten we in om onze klanten op een zo soepel mogelijke manier door de nieuwe werkelijkheid van Brexit heen te leiden.

Voor ons douaneteam zoeken we talentvolle mensen die zich willen ontwikkelen tot volwaardig douanedeclarant (en misschien nog wel verder).

Dit zoeken wij
Douanedeclarant is een vak. Een douanedeclarant moet veel vakkennis opbouwen en ervaring opdoen. Als je dat lukt, heb je een prachtig beroep en een goede arbeidsmarktpositie. Om te slagen moet je kunnen en willen leren. Je hebt de drive om de benodigde kennis op te bouwen. Als je iets niet weet, rust je niet voordat je weet hoe het zit. Als je al ervaring hebt met douane of logistieke processen is dat een voordeel, maar het is niet noodzakelijk. Je bent zorgvuldig en zorgt ervoor dat onze klanten voldoen aan hun douaneverplichtingen door correcte aangiften te maken. Je communiceert helder en professioneel met klanten en kunt zowel in het Nederlands als Engels goed uit de voeten. Je bent een teamspeler; als het team je nodig heeft kunnen ze op jou rekenen. Je kunt goed omgaan met werkdruk. Je bent prettig in de omgang.

Dit bieden wij
Je krijgt de kans om Boom Customs mee op te bouwen. Wij stellen jou in staat om te leren, zowel on the job als met cursussen en trainingen. Je krijgt de kans om door te groeien, zowel qua verantwoordelijkheden als qua salaris. Boom Customs is een nette werkgever. Wij behandelen onze medewerkers met respect en stimuleren een prettige werkomgeving. Het betreft in beginsel een full-timefunctie.

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar boyboom@boomtransport.nl

Terug naar overzicht
© 2020
Created by