Headerafbeelding

Senior-declarant (doorgroeimogelijkheid tot teamleider)

Boom Customs is een nieuwe douanedienstverlener, opgericht met het oog op Brexit. Boom Customs helpt bedrijven te voldoen aan hun douaneverplichtingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. We zijn dan wel nieuw in douaneland, maar hebben jaren ervaring in huis op het gebied van logistiek en douane. En die zetten we in om onze klanten op een zo soepel mogelijke manier door de nieuwe werkelijkheid van Brexit heen te leiden.

Voor ons douaneteam zoeken we een talentvolle declarant met meerdere jaren ervaring als douanedeclarant en de ambitie om door te groeien. Samen met de oprichters ga jij bouwen aan een sterk, hecht en collegiaal team.

Dit zoeken wij
Je brengt al de nodige kennis van douane mee én je hebt de drive om je kennis verder te vergroten. We zoeken iemand die wil groeien. Je hebt kennis van douaneprocessen in Nederland en bent in staat kennis van douaneprocessen in het VK eigen te maken. Je spreekt uiteraard goed Engels.
Je vindt het leuk om minder ervaren collega’s te begeleiden. Je bent in staat een goede relatie met klanten op te bouwen. Onze klanten hebben vaak geen of weinig ervaring met douane; jij bent geduldig en kunt ze helder uitleggen wat ze moeten doen om compliant te zijn. Je vindt het leuk om klanten te adviseren over douaneprocessen. Je bent in staat om werkprocessen op te stellen en te trouble-shooten als dat nodig is. Je weet van aanpakken als de hoeveelheid werk daarom vraagt en kunt goed omgaan met tijdsdruk. Als de nood aan de man is help je je collega’s ook buiten werktijd op weg. Je bent prettig in de omgang en draagt bij aan een prettige sfeer op de werkvloer.

Dit bieden wij
Je krijgt de kans om Boom Customs mee op te bouwen. Je functie groeit met jou mee, je kunt je ontwikkelen. Je speelt een belangrijke en verantwoordelijke rol in het bedrijf en je wordt ook als zodanig betaald. Boom Customs is een nette werkgever. Wij behandelen onze medewerkers met respect en stimuleren een prettige werkomgeving. Het betreft in beginsel een full-timefunctie.

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar boyboom@boomtransport.nl

Terug naar overzicht
© 2020
Created by