Headerafbeelding

Werken bij

Bij dé specialist op het gebied van koel en vries transport naar Engeland en Ierland zijn we altijd op zoek naar goede mensen! Bent u die chauffeur met passie voor het vak? Dan maken we graag kennis met u. Ons uitgangspunt is dan ook een vast dienstverband. Dit sluit volledig aan bij de persoonlijke benadering van onze organisatie. Bij ons bent u niet zomaar een collega, u bent echt onderdeel van een hecht team. 

Werken als chauffeur in koel en vries transport

Als u al ervaring heeft als internationaal chauffeur is dat mooi meegenomen. Als de situatie daarom vraagt leiden we onze chauffeurs intern op. Heeft u bijvoorbeeld wel ervaring als internationaal chauffeur, maar nog geen gekoeld vervoer gereden? Dan leren wij u de fijne kneepjes van het vak. Ook volgen alle chauffeurs die bij ons in dienst zijn verschillende cursussen. Dit doen we zodat ons team op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op het gebied van koel en vries transport. U krijgt een handboek met daarin tips en tricks die u kunt gebruiken tijdens uw werk. Als u ervaring heeft in koel en vries transport gaat u al snel zelf op weg . Als het nodig is kunt u altijd eerst met een ervaren chauffeur meerijden!

Solliciteer bij de specialist in gekoeld vervoer

Wilt u werken voor de specialist van koel en vries transport naar Engeland? Reageer dan snel op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Internationaal chauffeur Groot-Brittanniƫ

Je vervoert geconditioneerde goederen met meerdere laad/los adressen per rit. Op zondag en/of zaterdag werken is voor jou geen probleem. In deze functie ben je tot 5 á 6 nachten...

Meer informatie

Warehousemedewerker | Chauffeur CE

De functie | Je werkzaamheden bestaan o.a. uit lossen en laden, putaway en orderpicken (hoogbouwtruck), controleren van zendingen en licht administratieve werkzaamheden. Je maakt deel uit van een klein team...

Meer informatie
© 2020
Created by