Dagelijks koeltransport en vriestransport Nederland - Engeland

Gespecialiseerd in voedingsmiddelen én BRC gecertificeerd.

Snelle service van uitstekende kwaliteit.

Boom Transport Venray

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van koel- en vriestransport? Zoek dan niet verder. Met bijna 100 jaar ervaring verzorgen wij het vervoer van uw gekoelde of diepgevroren goederen naar Engeland. Onze persoonlijke benadering staat daarbij centraal. Wij zijn professioneel wanneer het moet, en persoonlijk wanneer het kan. Een echt familiebedrijf!

Meer over Boom Transport

Dagelijks koel- en vriestransport van Nederland naar Engeland

Boom Transport is specialist in koel- en vriestransport van en naar Engeland. Wij zijn een betrouwbare logistieke partner voor klanten in de food- farmaceutische- en hightech sector. Dat maakt ons een onmisbare schakel in de supply chain van onze opdrachtgevers. Oplossingen worden gezocht in nauw overleg met de opdrachtgever waarbij de behoefte van uw klanten centraal staat. Ons enthousiaste en ervaren team ontzorgt u in het gehele logistieke traject.

Lees meer Offerte aanvragen

Daarom kiest u voor Boom Transport

Om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te waarborgen werken we volgens een BRC gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast voldoen we aan de laatste GDP richtlijnen die betrekking hebben op het veilig en onder de juiste condities vervoeren van farmaceutische producten. Koel en- vries transport is bij ons in goede handen!

Wij maken het verschil door:

  • Onze persoonlijke benadering.
  • Ervaren en goed opgeleide chauffeurs.
  • Dual-temp opleggers waardoor we verschillende temperaturen in één vrachtwagen kunnen vervoeren.
  • BRC gecertificeerd, de hoogste standaard in voedselveiligheid.
  • GDP richtlijnen, de Europese norm die eisen stelt aan het vervoer van geneesmiddelen.

Lees meer over kwaliteit

Vriestransport bij Boom Transport

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Vriestransport bij Boom Transport

Wist u dat u bij Boom Transport niet alleen aan het juiste adres bent voor koeltransport naar Groot-Brittannië? Ook diepvries zendingen zijn bij ons in goede handen. Koel óf vries transport nodig naar Groot-Brittannië? Al mogelijk vanaf 1 pallet en veelal binnen 48 uur na verlading geleverd.

© 2019
Created by